42 22 59 94 [email protected]

For unge & forældre

Hvad kan du forvente af en STU uddannelse på Birkeskolen?

Birkeskolen er et STU-tilbud med plads til kun 16 elever. Det giver os mulighed for, at skabe et trygt og rummeligt sted, hvor vi kender hinanden godt.

Undervisningen er bygget op omkring praktisk læring med fokus på at bruge de ressourcer der allerede er tilstede i dig. Vi arbejder i små grupper med plads til at skabe rum for læring og til at støtte dig der hvor der er allermest brug for det. Det ser vi som en stor styrke.

Birkeskolens fokus er livsmestring ud fra dine kvaliteter og styrker. Vi styrker dine sociale kompetencer, så du også lærer at rumme andre og du konstruktive værktøjer til at løse udfordringer og konflikter. Værktøjer som gør dig mere robust til at gå voksenlivet i møde.

Vi arbejder også tæt sammen med dit netværk af pårørende og evt. bosted. På den måde kan vi gøre alt for at du får den allerbedste oplevelse og læring ud af dine tre år hos os.

Kom og besøg os

Du og dine forældre er altid velkomne.
Vi glæder os til at fortælle mere om, hvilke fag vi tilbyder og vise dig rundt i vore nye flotte lokaler, der rummer blandt andet krea-lokale, nyt køkken, stor sal til bevægelse og musik samt svømmehal.

Kontaktoplysninger:
Skoleleder Allan Ellesøe Borresen